Loading...
  kerekes.ferenc@ikh.hu +(36) 20 93 93 93 5

Műszaki tartalom


 • Minden lakásnak saját hőszivattyú van amely a hűtést, fűtést, meleg víz ellátást biztosítja, internet alapú vezérléssel. Hőleadás: mennyezeti csövezéssel
 • Földszint és az 1. emeleti lakások belmagassága 265 cm
 • Penthouse szinten lévő lakások belmagassága a hálókban és a fürdőkben 265 cm, nappali-konyha-étkező részen 360 és 265 között változik. Tető: alacsony hajlásszögű monolit födém.
 • Áram ellátás lakásonként 3*16A nappali villanyóra és 3*16A H-tarifa villanyóra
 • motoros alumínium redőny tartozéka a lakásoknak
 • minden kapcsoló, konnektor elő van készítve intelligens lakásrendszer fogadására (opció)
 • 2020-as energetikai előírásoknak megfelelően 3 rétegű üvegezéssel készülnek a külső nyílászárók. Nagyobb méretű nyílászárók bukó-toló, penthouse szinten emelő-toló rendszerűek
 • burkolat választás 5.000,- ft/m2 -ig vállaljukí
 • beltéri ajtók: 50.000,-ft/db-ig vállaljuk
 • belső bútorzat nem tartozéka a lakásoknak
 • Minden épületben lift van
 • Lakásokhoz 1 garázs vásárlása kötelező, ára: 5.000.000-/db. Penthouse lakásokhoz akár 2 garázst is tudunk biztosítani.
 • Lakásonként 1 tárolót tudunk biztosítani, ára: - 2.000.000,-/db. Tárolók a garázs szinten vannak elhelyezve.
 • Közös kerékpár tároló a pince szinten, az alaprajzon még közösségi térként van feltüntetve Garázs lejáró, automatizált fűtéssel ellátott
 • Kültéri medence
Service2_image ELEKTROMOS HÁLÓZAT

Lakásonként 3*16A nappali és 3*16A H-tarifa elektromos-teljesítmény vételezési lehetőség kerül kiépítésre. A lakások összes helyiségében a lámpatestek bekötési lehetőségét is kialakítják, valamennyi helyiségben kiépítésre kerül foglalat és izzó az ideiglenes világítás céljára. A mérők EON általi felszerelését és a hálózatba kapcsolást az Beruházó intézi az EON által kiszabott díj ellenében.

Service2_image VILÁGÍTÁSI RENDSZER

A lakásokban minden helyiségbe lámpahelyeknek kiállások készülnek, a lámpatesteket a lakók szerzik be és szereltetik fel. A lakásokon belüli világítások kapcsolása helyiségenként történik közlekedőiben a világítás kapcsolása alternatív kapcsolóval készül, több helyről történő kapcsolással. A közösségi területeken és a homlokzatokon (pl. lakás teraszok, közlekedő, lépcsőház, tároló, stb.) alkalmazott lámpatestek típus gyártmányok az egységes megjelenés miatt a beruházó biztosítja.

Service2_image KOMMUNIKÁCIÓS HÁLÓZATOK

A lakásokban szobánként és a nappaliban 1 db telefon és TV-antenna csatlakozás kerül kiépítésre. A szolgáltatóval való szerződéskötés a Vevő feladata. Minden lakás előterében audio-kaputelefon készülék lesz elhelyezve. Valamennyi lakásban kialakítják a vagyonvédelmi rendszer védőcsövezését.

Építészet

Service2_image Alapozás

Vasbeton lemezalap 70 cm szerkezeti vastagsággal a pince teljes területén.

Service2_image Födémek

Az épületen monolit vasbeton födémszerkezetek lesznek, a tetőtéri szint fölött ugyancsak monolit vb. koporsófödém készül.

Service2_image Hőszigetelés

A magastetőknél (a koporsófödém fölött) a szarufák síkjában min. 14+5 cm ROCKWOOL Deltarock hőszigetelés készül. A teraszt a lakótér felett min. 14 cm lépésálló ROOFMATE SL-A hőszigeteléssel lesz ellátva. Az aljzatok alatt egy réteg PE-fóliával védett min. 2x2 cm vastag lépésálló ROCKWOOL RT hőszigeteléssel lesz a szükséges lépéshang-gátlás megoldva. A homlokzatokon 10 cm hőszigetelés kerül elhelyezésre, helyenként Dryvit hőszigetelő vakolatrendszerben, helyenként burkolatok alatt ragasztva. A szerelt, táblás burkolatok alatt hőszigetelés készül 10,0 cm vastagságban.

Service2_image Teherhordó falak, pillérek

A terepszint alatti falazatok monolit vasbeton szerkezetek 30 cm falvastagsággal, pillérerősítésekkel. A monolit vb. pillérvázas épület terepszint feletti kitöltőfalai 30 cm-es PHOROTERM falazóblokk elemekkel készülnek 10,0 cm hőszigeteléssel , dryvit rendszerrel vakolva. A burkolt homlokzat-szakaszok alatt szintén PHOROTERM 30-as falazat készül, szintén minimum 10 cm hőszigeteléssel.

Service2_image Homlokzat

Az anyaghasználatnál igyekeztünk változatos, de természetes anyagokból építkezni: a földszinti lábazaton, valamint a lépcsőházi tömegen equitone burkolat készül, az általános emeleti szinteken törtfehér vakolat (dryvit) vonul végig. A teraszokon a kilátás felé víztiszta üvegkorlát készül, ahol pedig a takarás fontosabb, ott tömör, vakolt mellvédek készülnek.

BURKOLATOK,KERT

Service2_image Melegburkolatok

Laminált parketta: a nappali és hálóhelyiségekben, gardróbban és a közlekedők egy részében készül.

Service2_image Festés

Fehér diszperziós festés készül minden helyiségben.

Service2_image Padlóburkolatok

Laminált parketta: a nappali és hálóhelyiségekben, gardróbban és a közlekedők egy részében készül. Mázas kerámia padlóburkolat: fürdőszobában, WC-ben, és konyhában. Laminált parketta vagy kerámia padlóburkolat: előszobák (alaprajzi elrendezéstől függően Beruházó által megjelölve). Fagyálló kerámia padlóburkolat: erkélyeken.

Service2_image Hidegburkolatok

Mázas kerámia padlóburkolat: fürdőszobában, WC-ben, és konyhában. Laminált parketta vagy kerámia padlóburkolat: előszobák (alaprajzi elrendezéstől függően Beruházó által megjelölve).

Service2_image Külső terasz

Fagyálló kő, (esetleg greis vagy kerámia) burkolat ragasztva. A gépkocsi-behajtó és a kerti gyalogos útvonalak homokba ágyazott, térburkolattal készülnek.

Service2_image Padlóburkolatok

Laminált parketta: a nappali és hálóhelyiségekben, gardróbban és a közlekedők egy részében készül. Mázas kerámia padlóburkolat: fürdőszobában, WC-ben, és konyhában. Laminált parketta vagy kerámia padlóburkolat: előszobák (alaprajzi elrendezéstől függően Beruházó által megjelölve). Fagyálló kerámia padlóburkolat: erkélyeken.

Service2_image Falburkolatok

Mázas csempe falburkolat a következő helyeken készül: Fürdőszobákban, tusolókban 2,25 m magasságig vagy az ajtó szemöldök magasságáig burkolva. WC-kben: 1,2 m magasságig burkolva .

ÉPÜLETGÉPÉSZET

Service2_image Lakásbejárati ajtók

5 ponton záródó biztonsági zárral és lakásszámozással ellátva kerül beépítésre.

Service2_image Belső ajtók

Végleges felületkezelésű fóliázott sík ajtószárny, utólag szerelt tokkal, krómszínű vasalattal és kilinccsel.

Service2_image Ablakok- és erkályajtók

A homlokzati nyílászárók műanyagból, 3 rétegű üvegezéssel, fém szerelvényekkel, műanyag kilinccsel, belső könyöklővel és külső párkánnyal készülnek. Az erkélykorlátok fém tartószerkezettel, üveg betétekkel készülnek.

Service2_image Teremgarázs

38 gépkocsi tárolására alkalmas. A lehajtó a távolabbi oldalkertben, rámpafűtéssel ellátva. A pincéből önálló - a bejárati szintről induló lépcsőháztól független - lépcső vezet a földszintre, de az összes szintet összekötő személylift közvetlenül innen indul.

Service2_image Vizes helységek

Fürdőszobákban és WC-ben fehér kézmosó és WC csésze víztakarékos műanyag öblítőtartállyal, acéllemez kád, krómozott egykaros csaptelepekkel és elzárókkal készül.A fürdőszobákban mosógép-csatlakozási, a konyhákban mosogatógép-csatlakozási lehetőség kerül kiépítésre. A lakások egyéni vízfogyasztásának mérésére szolgálnak a hitelesített vízórák.

Service2_image Fűtés-Hűtés

A lakások fűtése -hűtése mennyezeten keresztül történik. A fűtés - hűtés ingatlanonként egyedileg szabályozható.

ISMERJE MEG A SZÉPVÖLGYI-HÁZ RÉSZLETES MŰSZAKI TARTALMÁT!

Egy ingatlan vásárlásánál általában a küllem kerül előtérbe, ám fontos, hogy tisztában legyünk a megvásárolni kívánt lakás valós műszaki tartalmával - hiszen ezek azok a kvalitások, amelyek - pl. a Villa Zamárdi esetében - a hosszú távú, gondtalan használatot garantálják.

A burkolt homlokzat-szakaszok alatt szintén PHOROTERM 30-as falazat készül, szintén minimum 10 cm hőszigeteléssel. A magastetőknél (a koporsófödém fölött) a szarufák síkjában min. 14+5 cm ROCKWOOL Deltarock hőszigetelés készül. A teraszt a lakótér felett min. 14 cm lépésálló ROOFMATE SL-A hőszigeteléssel lesz ellátva.
A homlokzati nyílászárók műanyagból, 3 rétegű üvegezéssel, fém szerelvényekkel, műanyag kilinccsel, belső könyöklővel és külső párkánnyal készülnek. Az erkélykorlátok fém tartószerkezettel, üveg betétekkel készülnek.
A Villa Széplak hőszivattyús hűtési-fűtési rendszerrel épül. A hőszivattyúkkal előállított, hőenergiát a lakásokba a hőleadás takarékos és komfortos sugárzó fűtési rendszerek alkalmazásával visszük be. Az alkalmazott hőleadók a mennyezetbe épített csövezéssel oldjuk meg. Jelenleg a hőszivattyús rendszerek jelentik a fűtési hőenergia előállítás leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb módját.
A lakásokhoz külön megvásárolandó, automatikus, távirányítású kapunyitással felszerelt mélygarázs és szintén külön megvásárolandó tároló is tartozik. Ezekről bővebb információ a vonatkozó menüpontban található.
A lakásokban szobánként és a nappaliban 1 db telefon és TV-antenna csatlakozás kerül kiépítésre, a szolgáltatóval való szerződéskötés a Vevő feladata. Minden lakás előterében audio-kaputelefon készülék lesz elhelyezve, illetve valamennyi lakásban kialakítják a vagyonvédelmi rendszer védőcsövezését.