Loading...
  kerekes.ferenc@ikh.hu +(36) 20 93 93 93 5

A Villa Széplak lakásai

A Villa Széplak lakásai minden tekintetben a luxust tükrözi vissza magáról. Csak és kizárólag a legmodernebb technikákat alkalmazzuk, továbbá az építőiparban ismert legmagasabb minőségű anyagokat használjuk. Épületeink korszerű és magas műszaki tartalmú kialakításával arra törekszünk, hogy kisebb és nagyobb családi igények mellett az üzleti célú befektetési igényeket is kielégíthessük.

Fő Lakás Típusok

A lakópark 6 épületből – épületenként 5 lakásból – álló komplexuma alatt teremgarázs kerül kialakításra az autók és a tároló helyiségek elhelyezésére. Minden épületben lift üzemel. Legfőbb célunk egy olyan vevőkör megtalálása és elérése, akik a helynek a nyugalmát, és az ott eltöltött nyaralások emléke mellett egy tartós és értékálló befektetést is keresnek.
A komplexum 6 épületében 3 fő lakás fajta található: 
  • Földszinti és első emeleti többszobás családi lakások
  • Egy darab egyszobás kisebb lakás
  • Második emeleti “penthouse” lakás

Lehetőségek

Mindegyik lakást más csoportok igényeinek megfelelően terveztük. A penthouse lakásainkat úgy alakítottuk ki, hogy lélegzetelállító panorámája egyaránt nyűgözze le a baráti kör tagjait, emellett pedig feleljen meg a meghittebb és kisebb körű családok igényeinek is.
Földszinti és első emeleti lakásaink közül elérhetőek egy- és többszobás is, azért, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt, legyen szó bármilyen igényről. Ha valaki szeret nagyobb hangsúlyt fektetni a szabadidős tevékenységre, emiatt pedig nincs szüksége nagy  térre, azoknak tökéletes választás lehet egyszobás (30-40 m2) lakásunk, ellenben azok, akik jobban szeretik, ha van hely a család vagy a baráti kör többi tagjának, akkor pedig többszobás lakásaink (65-85 m2 plusz erkély vagy terasz) valamelyike lehet a tökéletes választás. 

Penthouse

A hazai ingatlanpiacon a penthouse jelentése a következő; egy alapvetően nagy alapterületű lakás, melynek kötelező jelleggel van egy közel lakásméretű vagy annál nagyobb terasza, és mindenképpen egy épület legfelső szintjén helyezkedik el, valamint több irányba is panorámás. A penthouse magas minőségű kivitelezési technikáiból eredően, illetve a stílusának és méreteinek köszönhetően olyan magas szinten képes kiszolgálni tulajdonosát, ahogyan arra más lakások nem képesek! Persze ez az árakon is észrevehető, de az egészen biztos, hogy akinek erre esik a választása, az nem fog csalódni. A komplexum hat épületének mindegyikén egy-egy penthouse helyezkedik el, áruk pedig 101 és 102 millió forint között alakul. Összalapterületüket figyelembe véve, mely 125 négyzetméter ez igen kedvező, főleg annak tekintetében, hogy mindehhez tartozik egy kötelezően megvásárolandó 4 millió forintos mélygarázs, illetve opcionálisan kiegészülhet egy 1 millió forintos tárolóval, így az összérték ugyan 107 millió forintra is emelkedhet, ellenben a négyzetméterenkénti ára a lakásoknak még így is mindössze maximálisan 855.000 forintba kerül. Siófok és környékének viszonylatában ez az ár kimagaslóan kedvező, hiszen máshol egy ekkora lakás ilyen környezetben elérheti a négyzetméterenkénti egymillió forintot is!  

Családias Környezetben

Ezek a lakások egyértelműen a családok kedvencei! Minden, amire szükségünk lehet egy családias és élményekkel teli nyaraláshoz, azt ezeken a helyeken fogjuk elkezdeni! Méretükből és felszereltségükből adódóan tökéletesen alkalmas arra, hogy az év bármely időszakában ellátogassunk ide, hiszen anélkül is rengeteg helyünk van, hogy kimozdulnánk otthonról! Az elérhető lakások összalapterülete erkéllyel - földszinti lakások esetében terasszal - együtt 77 és 101 négyzetméter között változik, áruk pedig 61 millió forint és 78,8 millió forintra közé tehető. Tekintettel arra, hogy ezekhez a lakásokhoz is kötelezően megvásárolandó a parkolást segítő mélygarázs, összesen 802.000 - 820.000 forint közötti négyzetméterenkénti árral kell számolni, mely a siófoki viszonylatokat figyelembe véve a legkedvezőbb ingatlanárak közé sorolható.